Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να γίνω μέλος της CRT;

Αν σπουδάζεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε ένα από τα τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων ή Οικονομικού, με ολοκληρωμένο το πρώτο έτος σπουδών, μπορείς να υποβάλεις τη φόρμα σου κατά τις περιόδους του recruitment και θα χαρούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας

Πότε ιδρύθηκε η CRT;

Η ομάδα δραστηριοποιείται από το 2009. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί για 12 χρόνια και συνεχίζει!

Πόσα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχει κατασκευάσει η CRT;

Έχουμε φτιάξει 7 αγωνιστικά αυτοκίνητα και είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε ένα ακόμη!

Τι σημαίνει το R μετά το όνομα του αγωνιστικού αυτοκινήτου;

Το γράμμα R μετά από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σημαίνει ότι αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι η εξέλιξη του προηγούμενου. Το R το κάνει διαφορετικό αλλά όχι ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο μονοθέσιο.

Πώς λειτουργεί η ομάδα;

Στην ομάδα υπάρχουν 8 υποομάδες. Οι τομείς μελέτης της ομάδας είναι η αεροδυναμική, ο κινητήρας, τα σύνθετα υλικά, η ανάρτηση, τα ηλεκτρικά και το promotion και management. Πριν τον COVID-19 η ομάδα δούλευε στο εργαστήριο, διαθέτοντας τη δυνατότητα να συνεργαστεί και να κάνει την έρευνα πιο εύκολα, με την εξέλιξη των πραγμάτων όμως, η ομάδα εργάζεται σκληρότερα από το σπίτι και είναι έτοιμη να μπει στο εργαστήριο με όλη την προστασία που απαιτείται για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Σε πόσους διαγωνισμούς συμμετείχε η CRT;

Η ομάδα έχει λάβει μέρος σε 14 διαγωνισμούς, με πολλές σημαντικές διακρίσεις στους περισσότερους από αυτούς.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την CRT;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος της τρέχουσας ομάδας μας μέσω email ή κινητού τηλεφώνου, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πώς θα με ωφελήσει το να είμαι μέλος της CRT;

Το πιο σημαντικό πράγμα που θα κερδίσεις είναι η γνώση και η εμπειρία! Θα είσαι σε θέση να δουλέψεις με διαφορετικούς ανθρώπους, να συνεργαστείς και να προετοιμαστείς για ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. Εκτός από αυτό θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κάνεις μακροχρόνιες φιλίες και φυσικά να διασκεδάσεις!

Ποιο είναι το Budget μονοθέσιου; Τα χρήματα αυτά δίνονται από το πανεπιστήμιο;

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 70.000€. Ένα μέρος των χρημάτων μας το παρέχει το πανεπιστήμιο ενώ τα υπόλοιπα καλύπτονται από χορηγίες, είτε υλικές είτε χρηματικές.

Το αυτοκίνητο σας πωλείται;

Όχι, είναι project του πανεπιστημίου και ανήκει στο πανεπιστήμιο.