Δελτίο τύπου: Roll Out 2022 Centaurus Racing Team

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης του Rollout, ο ΕΛΟΨ είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις δοκιμές και στη συνέχεια να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου παρευρέθηκαν επίτιμα πρόσωπα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μεγάλοι χορηγοί που στηρίζουν την ολοκλήρωση του έργου των φοιτητών, καθώς και παλαιότερα μέλη της ομάδας. Το καινούργιο μονοθέσιο το οποίο αποτελεί το 8ο στη σειρά που έχει κατασκευάσει η ομάδα Κένταυρος και έχει πάρει και αυτό με την σειρά του το όνομά του από τους Κενταύρους του Πηλίου όπως και τα προηγούμενα μονοθέσια, ο ΕΛΟΨ,  αποκαλύφθηκε στην σκηνή μετά από μία παρουσίαση του από τα μέλη σε συνδυασμό με σύντομες ομιλίες χορηγών, καθηγητών και μέλη της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι φοιτητές των πολυτεχνικών και οικονομικών σχολών είχαν την χαρά να δουν και οι ίδιοι μία ιδέα στην οποία δουλεύουν και αφιερώνουν αρκετές ώρες τις καθημερινότητας τους να γίνεται πραγματικότητα. 

Στη συνέχεια, ο ΕΛΟΨ, μεταφέρθηκε στην παραλία του Βόλου, έξω από το παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου όπου ήταν διαθέσιμο σε όλους για να δουν από κοντά τις καινοτομίες του νέου αυτοκινήτου και να συνομιλήσουν με τα μέλη έχοντας την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους και να μάθουν περισσότερα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όλοι οι φοιτητές που αποτελούν μέλη της ομάδας Κένταυρος πλέον μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στην προετοιμασία τους για τους διαγωνισμούς τόσο στα δυναμικά, όσο και στα στατικά αγωνίσματα και να γυρίσουν πίσω με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.