Η ομάδα μας

Ομάδα 2020-2021

Δίοικηση

giorgos-stagiannis

Γιώργος Σταγιάννης

Αρχηγός Ομάδας

stagiannis.gr@gmail.com
6986984807

Ο Γιώργος είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Προηγουμένως ως μέλος του τμήματος αεροδυναμικής, εργαζόταν για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του πακέτου της αεροδυναμικής, τη βελτιστοποίηση των προσομοιώσεων CFD και τη διαδικασία του recruitment. Φέτος, ως αρχηγός της ομάδας, είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του χρονοδιαγράμματος της ομάδας, του ανθρώπινου δυναμικού, της διαχείρισης των οικονομικών και της προώθησης της ομάδας.

serafeim-tsamatis

Σεραφείμ Τσαμάτης

Τεχνικός Υπεύθυνος

serafeim.tsamatis@gmail.com
6948940630

Ο Σεραφείμ είναι αυτή τη στιγμή στο τρίτο έτος της συμμετοχής του στην ομάδα. Στο παρελθόν, ως μέλος της υποομάδας του κινητήρα, ερεύνησε και σχεδίασε τη μετάδοση του αυτοκινήτου. Φέτος ως τεχνικός υπεύθυνος, είναι ο επόπτης του σχεδιασμού και της τεχνικής ακεραιότητας του αυτοκινήτου. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του εργαστηρίου και των δοκιμών του μονοθεσίου.

Κινητήρας

dimitris-papagiannis

Δημήτρης Παπαγιάννης

Υπεύθυνος Κινητήρα, Διαχείριση και Ανάλυση δεδομένων

dimitrispapagiannis99@gmail.com
6945215098

Ο Δημήτρης διανύει την τρίτη χρονιά του στην ομάδα. Φέτος, ως επικεφαλής του τμήματος του κινητήρα, ο ρόλος του είναι η διαχείριση του κινητήρα και η ανάλυση δεδομένων κινητήρα.

karagiannis

Γιώργος Καραγιάννης

Σύστημα μετάδοσης

Giokar30@gmail.com
694807331

Ο Γιώργος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Την πρώτη χρονιά ήταν υπεύθυνος για το σύστημα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα και φέτος ο ρόλος του θα είναι στο σύστημα μετάδοσης κινητήρα.

spiros-apostolopoulos

Σπύρος Αποστολόπουλος

Αύξηση του λόγου συμπίεσης του κινητήρα

sapostolopoulossr5@gmail.com
6987523799

Ο Σπύρος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα και είναι μέλος της υποομάδας του κινητήρα. Προηγουμένως, εργαζόταν στο σχεδιασμό του συστήματος εξάτμισης. Φέτος το έργο του είναι η αύξηση του λόγου συμπίεσης του κινητήρα.

christos-gousoulis

Χρήστος Γουσούλης

Πειραματισμός με FEA Engine Software

cgousoulis@gmail.com
6955641839

Ο Χρήστος βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος του κινητήρα, ο ρόλος του συνδέεται με τον πειραματισμό με διάφορες παραμέτρους στο FEA Engine Simulation Software για τη βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα.

stergios-prapas

Στέργιος Πράπας

Μοντελοποίηση και Προσομοίωση του κινητήρα

stergiosp999@gmail.com
6982367715

Ο Στέργιος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος του κινητήρα, ο ρόλος του είναι η μοντελοποίηση και η προσομοίωση του κινητήρα.

Σύνθετα Υλικά και Κατασκευαστικά

markos-mennis

Μάρκος Μεννής

Επικεφαλής του τμήματος σύνθετων και κατασκευαστικών

markosmennis@outlook.com
6974501041

Ο Μάρκος διανύει το 2ρο του έτος στην ομάδα. Προηγουμένως, ως μέλος του τμήματος σύνθετων υλικών & κατασκευαστικών, εργάστηκε για την ανάπτυξη διαδικασιών κατασκευής σύνθετων υλικών και το σχεδιασμό της εργονομίας . Φέτος είναι επικεφαλής του τμήματος σασί & σύνθετων και εντός των ευθυνών του είναι ο προγραμματισμός κατασκευής και η διαχείριση των πόρων του τμήματος.

katerina-karamarioglou

Κατερίνα Καραμαριόγλου

Ανάπτυξη FEA

katerinakrm64@gmail.com
6980837574

Η Κατερίνα διανύει τη δεύτερη χρονιά της στην ομάδα. Προηγουμένως ως μέλος του τμήματος σύνθετων υλικών & κατασκευαστικών, ήταν υπεύθυνη για την Ανάλυση FE των συνθετικών μερών του οχήματος, βοηθώντας στην κατασκευή και τη σύνθεση της θεωρίας σύνθετου υλικού για την υποομάδα της. Φέτος, εκτός από το να κάνει FEA από την πλευρά της, είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξή της.

Αεροδυναμική

konstantinos-naris

Κωνσταντίνος Νάρης

Επικεφαλής του τμήματος αεροδυναμικής

ntinosnrs@gmail.com
6944037063

Ο Κωνσταντίνος διανύει το δεύτερο έτος στην ομάδα. Πέρυσι ήταν υπεύθυνος για την ανάλυση CFD και τη θεωρία αεροδυναμικής. Φέτος είναι επικεφαλής του τμήματος αεροδυναμικής και ο ρόλος του συνδέεται με τη διαχείριση των υποομάδων.

christina-peristeri

Χριστίνα Περιστέρη

Μεθοδολογία CFD

christyperi25@gmail.com
6945867401

Η Χριστίνα είναι για πρώτη χρονιά στην ομάδα. Είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της μεθοδολογίας CFD της ομάδας.

thanos-paraschoudis

Θάνος Παρασχούδης

Δυναμικές προσομοιώσεις, αεροδυναμική απόδοση

thanosparaschoudis@gmail.com
6974377139

Ο Θάνος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ο ρόλος του συνδέεται με τις δυναμικές προσομοιώσεις και την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου.

aimilia-lypirou

Αιμιλία Λυπηρού

Ανάπτυξη πλέγματος, Ανάλυση CFD

emilylypirou@gmail.com
6987215028

Η Αιμιλία βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος αεροδυναμικής, είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη πλέγματος και για την Ανάλυση CDF.

Ανάρτηση

nikolaos-dimitriou

Νικόλαος Δημητρίου

Υπεύθυνος Ανάρτησης, Δυναμική οχήματος, Lap time, Βελτιστοποίηση εγκατάστασης

nikdimitirou1@gmail.com
6985699793

Ο Νικόλαος βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Είναι επικεφαλής του Τμήματος Ανάρτησης  και μέλος του Τμήματος Επιδόσεων Οχημάτων και ο ρόλος του συνδέεται με τη Δυναμική του Οχήματος, τις προσομοιώσεις Lap-time, την Ανάλυση δεδομένων και τη βελτιστοποίηση εγκατάστασης.

konstantinos-nisiagas

Κωνσταντίνος Νησιάγας

Θερμική Αγωγιμότητα των Φρένων

nisiagask@outlook.com
6977592657

Ο Κωνσταντίνος παρακολουθεί τον πρώτο του χρόνο στην ομάδα ως μέλος του τμήματος ανάρτησης. Η έρευνά του σχετίζεται με τη μοντελοποίηση ελαστικών και πρόσφατα εργάζεται για την επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τη θερμική αγωγιμότητα των φρένων.

spyros-fyllaridis

Σπύρος Φυλλαρίδης

Ανάλυση και Σχεδίαση κινηματικού μοντέλου και συστήματος διεύθυνσης του οχήματος

spyrosfyl@gmail.com
6976108545

Ο Σπύρος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Φέτος ασχολείται με τις διαδικασίες ρύθμισης, ανάλυσης και σχεδίασης του κινηματικού μοντέλου της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος.

natalia-xanthopoulou

Ναταλία Ξανθοπούλου

Δυναμική του οχήματος και Προσομοιώσεις σταθερής κατάστασης

nataliax1999@gmail.com
6983754069

Η Ναταλία διανύει την πρώτη της χρονιά στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος ανάρτησης, ο ρόλος της συνδέεται με τη δυναμική του οχήματος και τις προσομοιώσεις σταθερής κατάστασης.

Ηλεκτρικά

christos-triantafyllis

Χρήστος Τριανταφύλλης

Υπεύθυνος Ηλεκτρικών

cht135789@gmail.com
6945357672

Ο Χρήστος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Στο παρελθόν ήταν μέλος του τμήματος ηλεκτρικών, δούλευε στο σχεδιασμό της καλωδίωσης του αυτοκινήτου. Φέτος ως επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρονικών, ο ρόλος του είναι η κατασκευή και συντήρηση της καλωδίωσης.

gerasimos-mourelatos

Γεράσιμος Μουρελάτος

Κατασκευή και σχεδιασμός καλωδίωσης

germourelatos99@gmail.com
6947962218

Ο Γεράσιμος διανύει την 1η χρονιά του στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος των ηλεκτρικών, ο ρόλος του είναι η κατασκευή της καλωδίωσης.

george-goudroumanis

Γιώργος Γκουντρουμάνης

Κώδικας καταγραφής δεδομένων και Εφαρμογή Τηλεμετρίας

georgegoudroumanis@gmail.com
6986301746

Ο Γιώργος διανύει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Είναι μέλος της ομάδας των ηλεκτρικών και το κύριο έργο του είναι ο κωδικός καταγραφής δεδομένων και η εφαρμογή τηλεμετρίας.

Αυτόνομη Κίνηση

konstantinos-milas

Κωνσταντίνος Μήλας

Επικεφαλής Driverless

kostmilas@gmail.com
6984591586

Ο Κωνσταντίνος διανύει την τρίτη χρονιά του στην ομάδα. Προηγουμένως ως μέλος του τμήματος αυτόνομης κίνησης , ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη ανίχνευσης κώνων και πορείας. Φέτος είναι ο επικεφαλής του τμήματος αυτόνομης κίνησης.

antonis-tragoudaras

Αντώνιος Τραγουδάρας

Ανάπτυξη των Αυτόνομων Ενεργοποιητών, προγραμματισμός PCB

antonistragoudaras@gmail.com
6986673567

Ο Αντώνιος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος αυτόνομης κίνησης, ο ρόλος του συνδέεται με την ανάπτυξη των Αυτόνομων Ενεργοποιητών για τον Κινητήρα. Επιπλέον, ασχολείται με συστήματα που χρησιμοποιούν αρχιτεκτονική υπολογιστή ARM και είναι επίσης υπεύθυνος προγραμματισμού των PCB για οδηγούς και γενικούς σκοπούς.

stamatis-kofopoulos

Σταμάτης Κωφόπουλος – Λυμπέρης

Αυτόνομη ανάπτυξη συστήματος διεύθυνσης

stamatiskwly@gmail.com 6989409450

Ο Σταμάτης διανύει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Ως μέλος του τμήματος αυτόνομης κίνησης είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του αυτόνομου συστήματος διεύθυνσης.

Marketing & Business plan

daphne-pappa

Δάφνη Παππά

Υπεύθυνη Marketing, Προώθησης και Επιχειρηματικού Σχεδίου

daph.p98@gmail.com
6947118398

Η Δάφνη διανύει τη δεύτερη χρονιά της στην ομάδα. Φέτος, ως επικεφαλής της υποομάδας μάρκετινγκ, ο ρόλος της συνδέεται με το μάρκετινγκ της ομάδας και τη διαχείριση του επιχειρηματικού σχεδίου.

theodora-gkika

Θεοδώρα Γκίκα

Fundraising

gjikatheodhora@gmail.com
6945988079

Η Θεοδώρα διανύει την πρώτη της χρονιά στην ομάδα. Ο ρόλος της συνδέεται κυρίως με την εύρεση χορηγιών.

marientina-karasmanoglou

Μαριεντίνα Καρασμάνογλου

Marketing και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

marientina_kar560@hotmail.com
6987400960

Η Μαριεντίνα διανύει την πρώτη της χρονιά στην ομάδα. Ο ρόλος της συνδέεται με το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Σχεδιασμός

ioannis-protopapas

Ιωάννης Πρωτόπαπας

Επικεφαλής Τμήματος Σχεδιασμού

g_proto@outlook.com.gr
6987146267

Ο Ιωάννης διανύει την τρίτη του στην ομάδα. Φέτος, είναι υπεύθυνος για με την οργάνωση της υποομάδας σχεδιασμού, καθώς και με τον γενικό σχεδιασμό εξαρτημάτων στο τελευταίο μονοθέσιο της ομάδας.

konstantinos-poulios

Κωνσταντίνος Πούλιος

Σχεδιασμός και Ανάλυση FEA

kostaspoulios@yahoo.gr
6934711666

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ο τρέχων ρόλος του συνδέεται με το σχεδιασμό και την ανάλυση FEA για τα εξαρτήματα ανάρτησης.